Ga vandaag zeker eens naar Google Maps, want Wally heeft zich er verstopt

1 april 2018

Een leuk extraatje in Google Maps vandaag, want tijdens je zoekopdracht zal je uitgenodigd worden om Wally en z'n vriendjes te zoeken. Wally heeft zich op verschillende locaties in de wereld verstopt. En ondanks de datum van dit bericht zeggen we er meteen bij dat dit geen aprilgrap is. Ga dus gerust eens kijken!

Google Maps heeft een bijzondere bezoeker. Wally is een creatie van de Engelse tekenaar Martin Handford. Het extraatje van Google is beschikbaar voor Android en iOS, en natuurlijk ook als je gewoon via een browser naar Maps surft. Wally zal langs de zijkant van je scherm komen gluren. Wanneer je erop klikt, kom je op een kaart terecht en kan je het spelletje beginnen.

Ook de vriendjes van Wally zitten in de foto verstopt: Wenda, Woof, Wizard Whitebread en Odlaw. Van zodra je Wally gevonden hebt, kan je naar het volgende level gaan, of je kan proberen om de vijf figuren te spotten. Ideaal om de tijd mee te doden dus, en als Google deze optie nog een paar dagen zou laten staan, zal je op het werk ook de nodige afleiding hebben dankzij Wally.

Lees meer

Dit al gelezen?