© Instagram / EPA

Gitarist van Tokio Hotel heeft een relatie met voormalig topmodel Heidi Klum

28 maart 2018

Slaan jullie tienerhartjes een hartslag over bij het lezen van de titel? Begrijpelijk hoor, want gitarist Tom Kaulitz van Tokio Hotel is van straat en werd gespot met voormalig topmodel Heidi Klum. De geruchten gingen al even rond, maar nu bevestigt een kussende foto dat de twee echt wel iets hebben. 

Het ging al eventjes rond dat de gitarist van Tokio Hotel, Tom Kaulitz, iets had met ex-topmodel Heidi Klum. De twee werden samen gespot in de Verenigde Staten, maar ze ontkenden hun relatie.

Zo vertelde het topmodel onlangs in de show van Ellen DeGeneres dat ze genoot van haar single life. Maar zo single lijkt ze toch niet te zijn op de foto.

Leeftijd maakt niets uit

Het topmodel is officieel sinds september al single. Ze was al twee keer getrouwd en heeft vier kinderen. Of Klum meer levenservaring heeft, maakt helemaal niets uit. De twee zien elkaar duidelijk zitten en werden al kussend gespot.

Kaulitz is 28 jaar oud en Klum mag binnenkort al 45 kaarsjes uitblazen. De twee hebben een leeftijdsverschil van 16 jaar, maar dat maakt hen niet uit als we de intieme foto moeten geloven.


Toch niet homoseksueel?

Het is ondertussen langer dan tien jaar geleden dat Tokio Hotel de wereld op zijn kop zette met hun muziek. Heel wat tienermeisjes moesten vroeger Tom verdedigen tegen de roddels dat hij homo was. Maar de man heeft dus iets met voormalig topmodel Klum en bevestigt hierdoor dat hij hetero of minstens biseksueel is. We moeten alle opties openhouden natuurlijk ...

Lees meer

Dit al gelezen?