© VIJF

Zien we deze 'Temptation Island'-deelnemer(s) in het nieuwe seizoen van 'Ex On The Beach: Double Dutch'?

19 maart 2018

'Temptation Island' en 'Ex On The Beach: Double Dutch' zijn natuurlijk onze twee favoriete guilty pleasures. En in de afgelopen seizoenen zagen we al verschillende kandidaten verschijnen in beide series. Denk maar aan Chiara en Shady, en nu lijkt het erop dat we ook dit seizoen mensen van 'Temptation Island' mogen verwachten in 'Ex On The Beach: Double Dutch'.

Nadat Shelly gisteren hintte dat ze zou deelnemen aan het nieuwe seizoen van Ex On The Beach: Double Dutch, heeft ze vandaag opnieuw een mogelijke hint naar het nieuwe seizoen van het MTV-programma gepost op haar Instagram Story. En die zou weleens meer kunnen zeggen dan je op het eerste zicht zou denken.

Kevin

In een bericht, dat ondertussen verwijderd is van haar Instagram Story, stelde Shelly de vraag of Kevin dan zou komen als haar ex. Shelly en Kevin beleefden namelijk een hete nacht, waarvan de beelden de ronde doen op het internet.

En als Kevin zou deelnemen aan Ex On The Beach: Double Dutch, dan zijn er meteen nog een paar kandidaten.

Temptation Island

Want Kevin is natuurlijk zelf ook de ex van Megan, met wie hij deelnam aan Temptation Island en hij heeft ook iets (gehad) met verleidster Chloë.

Megan op haar beurt zou er natuurlijk ook voor kunnen zorgen dat Joshua aanspoelt op het strand van Ex On The Beach: Double Dutch.

Al zou het ons wel een beetje vreemd lijken moesten Megan en Joshua deelnemen aan Ex On The Beach, ze hebben namelijk allebei een nieuwe relatie. Zo verklapte Ashley, de broer van Joshua enkele weken geleden dat zijn broer een relatie heeft met een meisje genaamd Emily en is Megan sinds kort samen met Jochen, de beste vriend van Joshua. Het zou ons dus verbazen als ze hun prille relaties nu al op het spel zouden willen zetten voor de realityreeks.

Krijgen we een heuse Temptation Island-reünie op Ex On The Beach: Double Dutch? Wij zouden dat alleszins wel zien zitten!

Lees meer

Dit al gelezen?