© HBO

Dit weten we al over de allerlaatste aflevering van 'Game of Thrones'

14 maart 2018

'Game of Thrones' wordt vaak wel de beste serie ooit genoemd. Dat het verhaal heel veel fans heeft, is alleszins een feit. Scènes worden in alle geheim opgenomen, geruchten en spoilers doen de ronde ... En ook nu werd er weer een beetje informatie gelost.

We wisten al langer dat het achtste, en tevens het laatste, seizoen van Game of Thrones pas in 2019 zal worden uitgezonden. Enkele weken geleden weerlegde Maisie Williams, aka Arya, het gerucht dat er meerdere eindes zouden worden opgenomen.

Nu zijn het Francesca Orsi van HBO en actrice Lena 'Cersei' Headey die wat extra informatie lossen over onze favoriete serie.

Iedereen gaat dood

De laatste zes afleveringen van de HBO-reeks werden gezamenlijk doorgenomen door de hele cast in één zitting. En dat ging er blijkbaar nogal emotioneel aan toe. "Niemand van de cast had het script op voorhand gekregen. Eén voor één zagen ze hun personage sterven", zegt Orsi aan het magazine Variety.

"Na de lezing stond iedereen op en begon te applaudisseren voor een goede 15 à 20 minuten. Dat was fantastisch", vertelde Orsi tijdens het panelgesprek "Best of HBO" in Jeruzalem.

In tranen

Volgens Orsi had de cast tranen in de ogen. Lena Headey, beter bekend als Cersei, bevestigt dit aan Mashable. Zij voegt nog toe dat het einde heel verrassend wordt. Exciting!

Niet het einde

Zowel Headey als Orsi geloven dat 2019 niet het einde betekent voor Game of Thrones en voor de crew. Het netwerk liet al weten dat er spin-offs van de populaire serie zullen komen. "Het zou voelen als een misdrijf om dit niet verder te zetten", zegt Orsi. "De drie, vier, vijf spin-offs die er komen, zullen groots worden aangepakt."

Wij kunnen alvast niet wachten!

Lees meer

Dit al gelezen?