© Netflix

Neil Young acteert in en levert muziek voor een Netflix-film van Daryl Hannah

13 maart 2018

We zijn nu al langer gewend dat er grote namen aan een Netflix-project verbonden worden, maar deze hadden we niet zien aankomen: Neil Young gaat acteren in Paradox, de debuutfilm van Daryl Hannah die rond deze tijd op SXSW te zien is. Ome Young zal ook de muziek bij de prent leveren.

Veel weten we nog niet over Paradox, behalve dan dat het een film wordt over liefde en muziek (en ook een "fantasie" en een "luid gedicht") en dat ook Willie Nelson een rolletje voor zijn rekening zal nemen.

Neil Young componeerde samen met zijn huidige begeleidingsband Promise Of The Real ook een volledig nieuw album voor de film. Dat zal fungeren als soundtrack. Voor de regie tekent dan weer de actrice Daryl Hannah die vooral bekend is uit de de originele Blade Runner, de Kill Bill-films en de stopgezette Netflix-reeks Sense8. Neil Young en Daryl Hannah zijn een koppel sinds 2014 nadat Young na een huwelijk van 36 jaar de scheiding aanvroeg van zijn vrouw Pegi die vaak met hem mee optrad als achtergrondzangeres.

Paradox staat op Netflix vanaf 23 maart, de trailer kunnen we nu al meegeven.

Lees meer

Dit al gelezen?