© VIJF

'Temptation Island' moet het binnenkort zonder deze verleidster doen

11 februari 2018

'Temptation Island' heeft z'n eerste kampvuur nog niet achter de rug, maar dat de gemoederen verhit zullen raken, is nu al duidelijk. Wie doet het met wie: 't is toch eigenlijk de drijvende kracht achter het hele opzet. De mannen op het eiland kunnen hun kans met één verleidster echter niet al te lang wagen: zij vertrekt vroeger van 'Temptation Island'. 

De geruchten zweefden al enkele dagen rond, maar nu blijkt het ook waar te zijn: Yana Daems, de felbesproken '670 cc' aan humor, is nog twee weken op tv te zien en zal daarna het mannenresort al verlaten. Dat wil zeggen dat de blonde in het echte leven maar enkele dagen op het tropische eiland doorbracht.

670 cc humor

Daems kwam naar het eiland met de slagzin 'ik heb 670 cc aan humor' en haar tactiek was verleiden, dan afstoten en dan, wanneer de mannen hun hoofd helemaal op hol gebracht is, toeslaan. Met het eerst kampvuur op donderdag, zal blijken of Yana ook een slag geslagen heeft.

De nagelspecialiste uit Oostende ging nog niet op date, maar ze praatte wel veel met mede-Oostendenaar Kevin. Hij is samen met Megan, nadat hij haar maar liefst vijf keer bedroog, iets dat zij pas leek te beseffen na een paar uurtjes uit zijn invloedssfeer en vooral: een fijne babbel met Joshua, die haar achteraf netjes naar bed stuurde. Of Kevin en Yana nog dichterbij komen nadat Megan de beelden van Kevins eerste dagen te zien krijgt, wordt ongetwijfeld duidelijk.

Persoonlijke redenen

Intussen heeft VIJF ook aan Het Nieuwsblad bevestigt dat het niet om een gerucht gaat: "Yana is na overleg met de productie om persoonlijke redenen vroeger dan verwacht uit Thailand teruggekeerd”. Over die persoonlijke omstandigheden is op haar Instagramaccount niets te merken. Blijft de vraag of Yana en haar humor vervangen zullen worden. Vorig jaar kon het alvast wel: toen kwamen er na enkele dagen verleidsters bij.

Dit is hoe Yana zich voorstelde!

Meerrrr 'Temptation Island'?

Dit al gelezen?