© Screenshot YouTube RTL

'Temptation Island' Merijn reageert voor het eerst op de breuk met Pommeline en de geruchten over Fabrizio

9 februari 2018

'Temptation Island'-koppel Pommeline en Merijn maakten eerder deze week bekend dat ze een punt zetten achter hun relatie. Op een boodschap op Instagram na, gaven Pommeline en Merijn weinig commentaar. Tot nu, want Merijn was gisteren te gast in 'Temptation Talk' op de Nederlandse zender RTL en daar sprak hij voor het eerst over de breuk. 

Vlaanderen én Nederland zijn weer in de ban van die guilty pleasure van formaat, Temptation Island. Met in deze editie niemand minder dan de baas van Pommeline, de meest besproken vrijgezel van de vorige editie.

Zij ging aan de haal met Merijn, de man die oorspronkelijk met vriendin Lisa naar het eiland trok. Die relatie overleefde de test niet, en nu is Merijn opnieuw single. Dat lichtte hij toe in Temptation Talk, een talkshow op RTL.

"Temptation Island was ons laatste redmiddel"

Merijn sprak in de talkshow ook over zijn eigen deelname aan Temptation Island. "Het was een soort van laatste redmiddel om te kijken of we (hij en zijn toenmalige vriendin Lisa, red.) het zouden halen."

Spijt heeft hij echter niet over de breuk. "Dat vragen mensen wel vaker, maar nee. Ik heb meegedaan met Lisa, heb toen een relatie met Pommeline gekregen en een supermooie tijd met haar gehad, maar dat is nu ten einde, zoals heel Nederland heeft kunnen zien."

"Te veel dingen gebeurd met Pommeline"

"We zijn al volwassen mensen uit elkaar gegaan", vertelt Merijn aan de hosts. "We praten nog met elkaar, er zijn gewoon heel veel dingen gebeurd in de laatste drie weken, waardoor wij geen relatie meer met elkaar kunnen hebben."

Merijn laat er dus geen twijfel over bestaan wie in de fout is gegaan, maar met wie Pommeline hem bedrogen heeft lost hij niet. Volgens geruchten zou ze iets hebben met Fabrizio, de 'kleurplaat' uit deze editie waar ze momenteel ook mee samenwerkt, in zijn tattooshop.

Of die geruchten waar zijn kon Merijn niet bevestigen, wél dat hij nooit meer meedoet aan Temptation Island, zelfs niet als verleider.

Bekijk hier het interview met Merijn:

Lees meer

Dit al gelezen?