Zo zag je Sophie Turner uit Game of Thrones nog nooit: een femme fatale vol tattoos

7 februari 2018

Sophie Turner is al volop bezig met haar toekomst na 'Game Of Thrones'. Volgende maand speelt ze de hoofdrol in de nieuwe film 'Josie'. En ze valt meteen op, want in de trailer zien we de anders zo brave Sophie Turner in een bikini aan het zwembad liggen. Bovendien staat de actrice vol tattoos, wat doet vermoeden dat Josie een heel ander personage dan Sansa Stark zal zijn.

De opnames van het laatste seizoen van Game Of Thrones zullen nog wel even duren, want het laatste seizoen komt er pas in 2019 aan. Tussendoor heeft Sophie Turner toch wat tijd gevonden om een film te draaien. Josie vertelt het verhaal van een vreemd meisje dat in een klein, zuiders stadje aankomt en daar relaties begint met de jonge lokale punker Marcus en met haar eenzame buurman Hank.

De 21-jarige actrice gaat een goed gevuld 2018 tegemoet, want er zit nog meer aan te komen. Ze zal onder andere meespelen in een nieuwe X-Men-film die eind dit jaar wordt verwacht. In de VS verschijnt Josie alvast in de laatste week van maart. Een eventuele releasedatum voor ons land hebben we niet.

Lees meer

Dit al gelezen?