© VIJF

Is 'Temptation Island'-verleider Fabrizio de reden van de breuk tussen Pommeline en Merijn? Dit is wat we weten

7 februari 2018

'Temptation Island' blijft de gemoederen verhitten, zowel op als naast het scherm. Want nu de relatie tussen Pommeline en Merijn tot een einde is gekomen draait de geruchtenmolen weer op volle toeren. Zit verleider Fabrizio er voor iets tussen? 

Het Temptation-sprookje tussen Pommeline en Merijn is over en uit. De twee leerden elkaar kennen tijdens de relatietest, waar hij aan deelnam met zijn vriendin Lisa, en zij als verleidster de hoofden van de mannen op hol probeerde te brengen. En dat lukte haar wonderwel, want Merijn liet zijn vriendin Lisa voor wat ze was en ging na het programma verder met de blondine met "400 cc aan humor".

Maar eerder deze week maakte het koppel bekend dat ze een punt zetten achter hun relatie van iets meer dan een jaar. Over de reden van de breuk bleven ze vaag, waardoor het speculeren kon beginnen. En bij die speculaties kwam er één naam telkens weer naar boven: Fabrizio.

Verleider Fabrizio

In de boodschap die zowel Pommeline als Merijn op Instagram postten, spraken de ex-tortelduifjes over Pommeline die "de weg naar huis even kwijt was". Een mooie metafoor voor overspel door de blonde verleidster.

Dus vanaf het nieuws over de breuk bekend raakte begonnen de speculaties over de scheve schaats van Pommeline. Verschillende mensen wezen meteen naar verleider/kleurplaat Fabrizio, die nu al de meest besproken verleider is van het huidige seizoen van Temptation Island. En da's niet helemaal uit de lucht gegrepen.

Pommeline werkt namelijk in de tattooshop van Fabrizio in Beringen. De blondine, die eigenlijk afkomstig is uit het Gentse, verhuisde zo naar de andere kant van het land om te gaan werken voor de Limburger Fabrizio. Pommelines toenmalige vriend, Merijn, verhuisde niet mee en bleef in Nederland wonen. "Ik ben nog niet klaar om te gaan samenwonen. Liever langzaam opbouwen", vertelde Pommeline daarover aan Dag Allemaal. Was het een voorbode van de breuk?

Fabrizio en Pommeline werken dus al een tijdje nauw samen en worden ook geregeld samen gezien. Zo werden ze onlangs samen gespot op een tattooconventie, waar ze allebei, zij het apart, poseerden met een fan.

Billenman

Uit de eerste twee afleveringen van Temptation Island blijkt bovendien dat Fabrizio een echte billenman is. Hij was bijna gehypnotiseerd door het achterwerk van de Nederlandse Daniëlle en heeft zijn pijlen volledig op haar gericht.

En laat billen nu net iets zijn dat Pommeline sinds kort in overvloed heeft. De blondine werd tijdens haar passage in Temptation Island nog verweten dat ze "geen kont" had, maar daar bracht ze enkele maanden geleden verandering in.

Ze bracht een bezoekje aan de plastische chirurgiepraktijk van Diana Gabriëls, waar ook Rosanna uit hetzelfde seizoen van Temptation Island aan haar lichaam liet werken. Ironisch, want het was uitgerekend Rosanna die Pommeline de woorden "geen kont" naar het hoofd slingerde.

Vlog Diana Gabriëls

Sinds de bilvergroting zijn Pommeline en Diana behoorlijk close. De ex-verleidster keek dan ook samen met Diana naar de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Temptation Island in een vlog op het YouTubekanaal van Diana Gabriëls. Een vlog die veel stof deed opwaaien.

De video die nu op haar profiel te zien is, is namelijk niet de originele versie van de vlog. Volgens kijkers op YouTube had de vlog oorspronkelijk een andere naam. "De titel was eerst iets anders", klinkt het in de reacties. "Iets over dat Pommeline de reden vertelde van de break-up en dat ze verliefd was op een ander." Ook was de vlog oorspronkelijk een stuk langer. Er is dus duidelijk een stuk uit de video geknipt. Het stuk waarin Pommeline vertelt dat ze gevoelens heeft voor iemand anders.

"Pommeline is vreemdgegaan met Fabrizio"

Diana Gabriëls bevestigt dit ook aan Het Laatste Nieuws. "Pommeline heeft mij inderdaad verteld dat ze opnieuw verliefd is, en het klopt dat die vlog is aangepast. Die fragmenten wou zij liever verwijderd zien", legt Diana uit. Maar da's niet alles, want de plastisch consulente verklapt ook iets dat Pommeline waarschijnlijk liever voor zichzelf hield. "Ja, het gaat inderdaad om Fabrizio."

Dit verhaal wordt ook bevestigd door een vriendin van Fabrizio. "Pommeline is vreemdgegaan met Fabrizio, vandaar de breuk met Merijn", klinkt het. "Maar het was geen avontuurtje, want tussen hen is al langer iets aan de gang. Zij werkt bij hem en hij heeft een zwak voor blondines. Ze kusten zelfs op feestjes waar Merijn gewoon aanwezig was. Wanneer hij naar het toilet ging, was het prijs. En ze gingen ook al samen dineren op restaurant in Geel, waar iedereen hen kon zien."

Maar een echte relatie is het volgens die bron toch niet. "Want hij is écht heel impulsief. De Fabrizio die ik ken heeft zowat elke week een nieuwe vriendin." Het is dan ook een verleider op Temptation Island, natuurlijk.

"Ik heb geen nieuwe vriend"

Pommeline ontkent echter alles. "Nee, dat klopt niet", laat ze weten aan Het Laatste Nieuws. "Ik heb geen nieuwe vriend en voor de rest heb ik geen commentaar."

Volgens haar zijn zij en Fabrizio gewoon goede vrienden, niets meer. "Ik hou nog steeds van Merijn en heb geen relatie met Fabrizio. Mensen gaan van alles verzinnen nu, dat is nu eenmaal zo. Fabrizio en ik kunnen het gewoon goed met elkaar vinden. Merijn en ik zijn als vrienden uit elkaar gegaan en hebben als volwassenen gehandeld."

En ook op Instagram haalt Pommeline zwaar uit naar de roddels over haar vermeende relatie met Fabrizio.

"Laat ze je veroordelen. Laat ze je verkeerd begrijpen. Laat ze roddelen over je. Hun meningen zijn jouw probleem niet. Blijf vriendelijk, vastberaden om lief te hebben en vrij in je authenticiteit. Wat ze ook zeggen of doen, twijfel niet aan je waarde of de schoonheid van je waarheid. Blijf gewoon schijnen zoals je altijd doet", staat er te lezen.

Het mag dus duidelijk zijn, Pommeline trekt zich niets aan van de roddels.

Radiostilte bij Fabrizio

Fabrizio daarentegen zwijgt in alle talen. Dat kan betekenen dat er niets aan de hand is, maar het kan natuurlijk ook dat de verleider iets te verbergen heeft. Op het Facebookprofiel van de verleider staat alleszins te lezen dat hij nog steeds vrijgezel is.

Wordt ongetwijfeld vervolgd ...

Lees meer

Dit al gelezen?