© VTM

Dit is wanneer Roel Vanderstukken terugkeert in 'Familie'

7 februari 2018

Roel Vanderstukken was een tijdje buiten strijd, maar zal spoedig terugkeren naar 'Familie'. Momenteel wordt Vanderstukken in de soap vervangen door Govert Deploige, maar binnen een maand zal de rol van Benny opnieuw vertolkt worden door Roel Vanderstukken zelf. 

Familie-kijkers die Roel Vanderstukken als Benny missen, moeten niet meer zo lang wachten tot hij terugkeert. De acteur wordt momenteel vervangen door Govert Deploige, die we vooral kennen als Steve uit W817. Maar Roel zal heel snel terugkeren als het populaire Familie-personage Benny Coppens.

Hartoperatie

Door een hartoperatie moest acteur Roel Vanderstukken vervangen worden in de populaire VTM-soap. Maar de acteur laat nu zelf op Facebook weten dat hij heel binnenkort zal terugkeren.

"Even laten weten dat het vandaag over een maand (dus nog 28 keer slapen) zover is", schrijft hij onder een foto van hem in de gedaante van Benny. Hij stelt ook de vraag waarop de kijkers eenduidig zullen antwoorden. "Zijn jullie er klaar voor?" Ja natuurlijk, Roel. Het aftellen kan dus beginnen.

Met deze foto liet Roel Vanderstukken weten dat hij bijna terugkeert in Familie:

Lees meer

Dit al gelezen?