© Screenshot VTM

Kwam Esthers getuige uit 'Blind Getrouwd' je bekend voor? Dit is waar je hem van kan kennen

6 februari 2018

We maakten gisteren in 'Blind Getrouwd' kennis met een nieuw koppel, Esther en Tim. Maar die getuige van Esther, kennen we die niet ergens van? Ja, trouwe VTM-kijkers kunnen Nathan al eens eerder gezien hebben. 

"Waar kennen we die Nathan van?" Het was een vraag die tijdens Blind Getrouwd meermaals gesteld werd.

We leerden Nathan kennen als de broer én getuige van Esther, die in de volgende aflevering haar jawoord zal geven aan Tim.

Maar Nathan is inderdaad geen onbekende voor de trouwe VTM-kijker. Want de broer van de Limburgse bruid met haar opvallende bruidsjurk nam enkele jaren geleden namelijk deel aan Mijn Pop-uprestaurant.

Spotlight

Nathan verscheen in 2014 voor de eerste keer op tv als een van de deelnemers aan Mijn Pop-uprestaurant. Hij hield toen samen met zijn collega Deborah het pop-uprestaurant Spotlight open in Hasselt.

Hun passage was van korte, maar hevige duur. Het onervaren duo lag in de clinch met hun personeel en kreeg het ook hard te verduren van sterrenchef Sergio Herman.

En ook het Limburggevoel bleef achterwege, waardoor het duo als eerste de deuren van hun pop-uprestaurant moest sluiten.

Het seizoen werd uiteindelijk gewonnen door het Brusselse duo Hanne en Jaro met hun pop-up Sticks & Stones

Trouwen met Nathan?

Nathan viel bij de kijkers gisteren in de smaak, verschillende mensen tweetten dat ze zo'n (blind) huwelijk met de broer van Esther ook wel zagen zitten. Bij z'n deelname aan Mijn Pop-uprestaurant in 2014 was de jongeman alleszins nog vrijgezel. "Wat niet betekent dat ik zoekende ben", liet hij toen weten aan Gazet van Antwerpen. Wat natuurlijk niet wil zeggen dat dat nu nog steeds het geval is, want er kan veel gebeuren op vier jaar tijd.

En voor welk team speelt Nathan dan? Wel, in 2014 werd ook al volop gespeculeerd over de geaardheid van de Limburger. "Een journalist van een weekblad vroeg het me onlangs ook: of ik een homo ben. Wel, da’s dus zeker niet het geval, hé. Ik snap het wel dat men dat denkt, hoor. Ik ben modebewust en heb lang in een kledingzaak gewerkt, en dan gaat men er gemakshalve maar van uit dat ik homo ben. Voor de duidelijkheid: ik heb totaal niets tegen homo’s, wel integendeel."

Lees meer

Dit al gelezen?