© Youtube

Schande! Rus gebruikt straatkat om z'n auto te wassen

6 februari 2018

Een Russische man wou eens iets grappig doen en waste zijn auto met een straatkat. De man zal nu niet minder hard lachen dan op het filmpje, want hij wordt beschuldigd van dierenmishandeling. Hij kan zelfs een gevangenisstraf krijgen van enkele jaren. Wie laatst lacht ... 

Een man uit de Russische stad Krasnodar postte een filmpje op Instagram waarin hij zijn auto waste met een straatkat. In het filmpje zie je duidelijk hoe hij een kat dopt in water en nadien wrijft over zijn auto. “Hij is perfect om de voorlichten te laten glanzen”, klinkt het. Ondertussen hoor je ook nog een cameraman lachen. "Hij houdt ervan", hoor je de man nog zeggen.

Niet zijn eigen kat

Op sociale media konden mensen minder lachen met het filmpje. De man krijgt heel wat kritiek te horen en wordt zelfs beschuldigd van dierenmishandeling. De lokale media van Krasnodar melden zelfs dat de kat niet eens van de man is. Blijkbaar gaat het om een straatkat die toevallig op zijn motorkap liep. Volgens de Russische media zou de man de kat op die manier bestraffen.

Ondertussen heeft de man het filmpje al verwijderd van Instagram, maar het kwaad was al geschied want de beelden zijn al viraal gegaan. Volgens Kuban24, de lokale tv-zender, heeft de politie al een onderzoek gestart naar de man. Als hij wordt veroordeeld, wat zeker mogelijk is, kan hij een gevangenisstraf krijgen tot drie jaar.

Bekijk hieronder de video:

Dit al gelezen?