© VIJF

'Temptation Island'-koppel Pommeline en Merijn zijn uit elkaar!

5 februari 2018

Pommeline en Merijn zijn uit elkaar. Het koppel maakte kennis op 'Temptation Island', waar Merijn meedeed met zijn toenmalige vriendin Lisa en Pommeline een van de verleidsters was. De vonk sloeg echter al snel over tussen de twee en ze werden een koppel, ook na de opnames bleven ze samen, maar na meer dan een jaar zetten ze toch een punt achter hun relatie. 

Aan alle sprookjes komt een eind, dus ook aan het Temptation-sprookje van Pommeline en Merijn. De twee leerden elkaar kennen in het vorige seizoen van Temptation Island, waar hij met zijn vriendin de relatietest aanging en zij als verleidster met haar 400 cc aan humor de mannen voor zich probeerde te winnen. En daar slaagde ze in, maar dus maar tijdelijk.

"Fouten maken is menselijk"

Pommeline laat het nieuws zelf weten op Instagram. In een boodschap geeft ze haar kant van het verhaal. "Lieve volgers, 2017 was een een super mooi jaar, waarin Merijn en ik veel leuke dingen hebben beleefd en momenten hebben gedeeld die ik nooit meer zal vergeten", zo begint Pommeline haar verhaal.

"Helaas komt aan al het moois een einde. Ondanks dat we enorm veel van elkaar houden, hebben wij een punt gezet achter onze relatie. Er zijn de afgelopen weken veel dingen gebeurd waarbij we niet in de details treden. Ik was even de weg naar huis kwijt en moet een aantal zaken voor mijzelf gaan uitzoeken de aankomende tijd. Ik heb echt een fantastische tijd met hem gehad en zal hem heel erg missen. Fouten maken is menselijk, maar wel heel pijnlijk en jammer. Wij weten dat jullie enorm veel vragen of meningen zullen hebben, graag vragen we jullie begrip en respect voor de manier hoe wij hier mee omgaan. Dit bericht is in goed overleg geplaatst."

En op Merijns Instagram krijgen we hetzelfde verhaal te lezen. Pommeline was dus even de weg kwijt en is waarschijnlijk over de schreef gegaan. Eens een verleidster, altijd een verleidster?

In deze Instagrampost liet Pommeline het nieuws weten:

Onlangs vierden Pommeline en Merijn nog hun eerste jaar samen:

Lees meer

Dit al gelezen?