© disney

Star Wars lost eerste teaser Han Solo-film tijdens Super Bowl

5 februari 2018

De Super Bowl, het grootste eendaagse sportevenement ter wereld, is achter de rug in de VS. De Philadelphia Eagles mogen zich de koningen van het Amerikaans voetbal noemen, maar ook tijdens de halftime was het zoals elk jaar de moeite. Zo kregen we een eerste teaser te zien van ‘Solo: A Star Wars Story’, een film over de jonge jaren van smokkelaar Han Solo. Maandag brengt Disney een langere trailer uit.

Solo: A Star Wars Story is een Star Wars-film die losstaat van de andere verhaallijnen. We volgen een jeugdige Han Solo, de smokkelaar die in de originele films vertolkt werd door Harrison Ford. Wegens verschillende redenen liep de film vertraging op. Zo werd het regisseursduo Christopher Miller en Phil Lord vorig jaar de laan uitgestuurd en vervangen door Ron Howard. Er deden ook geruchten de ronde dat Star Wars-productiehuis Lucasfilm niet te spreken was over de acteerprestaties van hoofdrolspeler Alden Ehrenreich.

Vriend of vijand?

Deze eerste belden zijn nog niet erg onthullend. We zien onder andere hoe Han Solo bij vijand The Empire probeert binnen te komen, maar het wordt niet duidelijk of dat een dekmantel is, of dat de piloot echt een verleden bij The Dark Side heeft.

Maandag brengt Disney een langere trailer van de film uit. In Europa zal Solo: A Star Wars Story vanaf 24 mei in de zalen zijn en in de VS vanaf 28 mei.

De teaser:

Lees meer

Dit al gelezen?