© Snapstore

Snapchat lanceert een webshop en het is nog leuker dan je zou denken!

2 februari 2018

Ben je stiekem verslaafd aan Snapchat en alles wat daar ook mee te maken heeft? Dan is de merchandise van Snapchat misschien wel iets voor jou. Voorlopig leveren ze enkel in de Verenigde Staten, maar daar kan natuurlijk altijd verandering in komen. Dit is wat Snapchat jou te bieden heeft. 

Op Amazon kan je heel wat Snap-geïnspireerde items aankopen. Denk maar aan plushe spookjes, Snapchatrugzakken en zelfs halloweenkostuums. Maar nu lanceert het bedrijf een eigen Snap Store met exclusieve items.

Knipoog op je trui

Als je altijd al wou rondlopen met een Snapchatknipoog op je trui, dan heb je nu geluk! In Snapchat kan je de Snap Store openen door exclusieve Snapcodes te scannen die je online kan vinden. Volgens Snapchat verschijnt de webstore ook in 'Discover'.

Blijkbaar zullen de producten regelmatig veranderen. Ze zijn ook in beperkte hoeveelheden beschikbaar, dus je moet er rap bij zijn voor ze weg zijn. Het jammere aan de zaak is dat je enkel in Amerika iets kan bestellen. Maar de kans zit er natuurlijk in dat ze binnenkort ook naar Europa zullen verzenden.

Wat heeft de Snap Store voorlopig te bieden?

Een dansende hotdog:

© Snapchat

Filter van een hondje op je shirt:

© Snapchat

Een T-shirt met 'Bring back best friends':

© Snapchat

Petje met 'Streak'

© Snapchat

En een trui met een knipoog:

© Snapchat

Dat ze maar snel naar België gaan verzenden!

Lees meer

Dit al gelezen?