We voelen ons oud: ‘Dawson’s Creek’ bestaat 20 jaar en dat vieren de acteurs zo op Instagram

26 januari 2018

Zet je schrap om je stokoud te voelen: het programma ‘Dawson’s Creek’ bestaat maar liefst twintig jaar! James Van Der Beek, die net als Katie Holmes, Michelle Williams en Joshua Jackson zijn carrière te danken heeft aan de show, heeft op Instagram een prachtige ‘throwback pic’ gepost met het bijschrift dat ‘Dawson’s Creek’ “zijn leven veranderd heeft en zijn carrière gelanceerd heeft”. Cute!

Het is deze week is maar liefst twintig jaar geleden dat Dawson’s Creek voor het eerst op televisie kwam. Om dat te vieren heeft James Van Der Beek, die in de reeks de rol van Dawson Leery op zich nam, een throwback pic op Instagram gepost. “Bedankt aan de vele getalenteerde schrijvers en producers”, schrijft hij in het bijschrift. Ook bedankt hij de fans die de show gedurende zes seizoenen levend gehouden hebben.

Maar James gaf ons ook een onthulling mee. Hij heeft nog nooit zelf naar Dawson’s Creek gekeken: “Het mooie daaraan is dat ik mijn indruk van de show nu van jullie krijg. Deze foto zal altijd een speciale plaats in mijn hart hebben.”

Katie Holmes enthousiast

James was niet de enige Dawson’s Creek-acteur die deze week in een nostalgische bui was. Ook Katie Holmes, die Joey Potter speelde in de reeks, postte een foto van haar eerste script: “Ik ben zo dankbaar dat Dawson’s Creek 20 jaar geleden op tv kwam. Ik voel me vereerd om daar deel van uit te maken. Zo’n fantastische herinneringen, zo’n geweldige vrienden, zo’n geweldige fans.”

De laatst aflevering van Dawson’s Creek-kwam in mei 2003 op televisie. Binnenkort misschien op Netflix?

Lees meer

Dit al gelezen?