© iStock

Ideetje voor Kinepolis: Japanse cinema zorgt voor meest cosy filmervaring ooit, compleet mét dekentjes 

23 januari 2018

Een Japanse cinema brengt het concept 'een gezellig avondje film' naar een totaal ander niveau. De bioscoop lanceert 'box premium seats', oftewel comfortabele zetels met pluchen kussens, een eigen verwarmingstoestel en een dekentje. Wij kunnen alleen maar denken: dat willen we ook!

De voordelen van naar de cinema gaan: je krijgt de laatste nieuwe films te zien, je hebt een excuus om popcorn te eten, en je geniet van de beste kwaliteit van geluid en beeld.

Het voordeel van thuis naar een film kijken: je kan je zalig in de zetel nestelen onder je favoriete fleece dekentje.

Ultieme filmervaring

Stel dat je al die voordelen zou kunnen combineren, dan krijg je de ultieme filmervaring, da's duidelijk. En dus lanceerde de Japanse cinema Let's Cine Park in Tokorozawa de meest comfortabele zetels ooit: de box premium seats. Beeld je in dat je in de cinema in een zachte zetel kan wegzakken tussen de pluchen kussens, met een eigen tafeltje ter beschikking waaronder een verwarmingstoestelletje zit verstopt, met een zalig dekentje erbij. Dat moet zo ongeveer de cinema-hemel zijn, toch?

Slechts in twee zalen

Jammer genoeg zijn de box premium seats voorlopig alleen beschikbaar in twee zalen van de bioscoop. En Japan, da's nu niet meteen bij de deur. Wij pleiten er daarom voor dat de Belgische cinema's niet achterblijven en geïnspireerd worden door het Japanse idee. We zijn er zeker van dat veel kijkers dolgraag zouden genieten van zo'n comfortabele filmervaring. Toch?

Lees meer

Dit al gelezen?