© Getty Images

Nadat haar ex Justin Timberlake haar beledigde, neemt Britney nu wraak... met haar "wereldtournee voor oma's"

23 januari 2018

Britney Spears kondigde vandaag aan dat ze op tournee gaat. En goed nieuws: ze zal daarbij ook naar ons landje komen. Op 15 august zal de popster haar show 'Britney: Piece of Me'   brengen in het Sportpaleis. Dat is de show waarmee ze de voorbije vier jaar furore maakte in Las Vegas. Een show die haar ex Justin Timberlake afdeed als "laatste stop voor de vergetelput."

Op Oudejaarsavond bracht Britney Spears haar show 'Britney: Piece of Me' voor de laatste keer als vaste gaste in Las Vegas. Daarmee sluit ze een periode van vier jaar af, waarbij ze 50 shows per jaar gaf.

Pensioenplan

Toch kon haar ex Justin Timberlake het niet laten om zich laatdunkend uit te laten over haar vierjarige verblijf in Las Vegas, schrijft Metro. In een interview zei Justin dat "een vaste show in Las Vegas hem om één of andere reden zou beangstigen, omdat het zou voelen alsof hij zijn pensioen aan het plannen was."

Niet voor gepensioneerden

Britney Spears laat het duidelijk niet aan haar hart komen. Als reactie op zijn steek brengt ze gewoon fijntjes het nieuws uit dat ze op wereldtournee gaat met die prepensioenshow dus.

Trip down memory lane

De show van Britney wordt ongetwijfeld een trip down memory lane. Het is al twintig jaar geleden dat Britney doorbrak met ... Baby One More Time, en ondertussen scoorde ze talloze hits, zoals Toxic en I'm A Slave 4U. Het is de vijfde keer dat de Amerikaanse naar ons land komt, en de eerste keer sinds 2011. Tickets zijn beschikbaar vanaf vrijdag. Benieuwd of dit een "Sportpladijs 2.0" zal worden...

Lees meer

Dit al gelezen?