Topactrice Helen Mirren heeft al jaren haar leeftijd mis … en toen kwam Ellen DeGeneres

12 januari 2018

Er wordt weleens gefluisterd dat Helen Mirren ooit van de fontein van de eeuwige jeugd gedronken heeft, maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat de Britse actrice ook geen jaartje ouder wordt. En dat leidde gisteren tot een grappig misverstand in de talkshow ‘Ellen’, toen de host Ellen DeGeneres de Oscarwinnares verschillende keren moest corrigeren en uiteindelijk moest overtuigen dat ze één jaar jonger was dan ze eigenlijk dacht. 

Ellen DeGeneres wilde weleens weten wat Helen Mirren, die ooit de Britse koningin Elisabeth II speelde in de film ‘The Queen’, vond van het Britse koningshuis. Ze kreeg ook de vraag of ze de oudere versie van de queen zou spelen in de Netflix-serie The Crown. Mirren ontkende en zo begonnen ze over haar leeftijd te praten.

“Je schaamt je niet over je leeftijd, 72", zei DeGeneres. Ze werd onmiddellijk gecorrigeerd door Mirren: “73!” “Wanneer is dat dan gebeurd?", vroeg DeGeneres. Beide vrouwen waren plots helemaal de kluts kwijt en de producer moest buiten beeld de juiste leeftijd toeschreeuwen.

Het probleem: Mirren bleek de leeftijd van haar echtgenoot ook verkeerd ingeschat te hebben, waardoor ze haar eigen leeftijd niet precies meer wist. Maar uiteindelijk was ze erg tevreden dat ze jonger was dan ze zelf dacht. Wat DeGeneres deed besluiten van: “You look great, but you’re losing it!”

De absurde conversatie bekijk je vanaf 1:35

Lees meer

Dit al gelezen?