© iStock

Deze nieuwe Netflix-serie krijgt een hoge score van recensenten én kijkers: iedereen verslaafd en dolenthousiast

12 januari 2018

Een week geleden lanceerde Netflix de nieuwe serie ‘The End of the F**king World’ en de kijkers zijn dolenthousiast. Ook Netflix-CEO is fan van de serie en spreekt zelfs van de meest verslavende en originele serie in lange tijd. 

'The End of the F**king World' is een serie met een zwarte humor. Bij de eerste aflevering merk je al meteen of de serie iets voor jou is of niet. Het verhaal draait rond de 17-jarige James die ervan overtuigd is dat hij een psychopaat is. Hij maakt samen met Alyssa, een meisje dat niet op haar mond is gevallen, een roadtrip om haar echte vader te zoeken. Af en toe komen er gedachten in zijn hoofd zoals: "Wanneer zou het juiste moment zijn om haar te doden?" Ja ... 't is zo'n serie dus!

De serie bestaat voorlopig uit één seizoen van acht afleveringen die elks ongeveer twintig minuten duren. Ideaal als je even tussendoor een serie wil checken. Maar we moeten jullie wel waarschuwen: de kans is groot dat je het seizoen in één trek uitkijkt.

Positieve reacties

The End of the F**king World is duidelijk verslavend en gewoon ook erg goed. Zowel kijkers als recensenten zijn positief over de film. Ze spreken over "de meest verslavende serie ooit" en "dat het echt waanzinnig goed is." Op IMDb hebben al 13.746 IMDb gebruikers gestemd en staat de rating nu op 8,5 op 10.

Ook CEO van Netflix Reed Hastings is in de wolken: “Wauw, nieuwe serie. De meest verslavende en originele serie in een lange tijd. Waanzinnig goed”, zegt Hastings. Wees maar trots Hastings!

Tweede seizoen?

De serie is heel goed, maar 8 afleveringen van 20 minuten zijn snel uitgekeken. Daarom hopen wij natuurlijk op een tweede seizoen, maar voorlopig is daar geen zicht op. Als er een vervolg zou komen van de serie, zal dat pas voor eind 2018 of zelfs begin 2019 zijn. Nog even wachten op een officiële berichtgeving dus ...

Of er nu een tweede seizoen komt of niet, kijkers zijn al heel tevreden over de eerste 8 afleveringen:

Ze zijn zelfs Netflix erg dankbaar:

En raden de serie aan:

Bekijk hieronder de trailer van het eerste seizoen:

Lees meer

Dit al gelezen?