© VTM

Nee, An Lemmens zit niet op Tinder, maar iemand doet zich wel voor als haar

11 januari 2018

An Lemmens zit niet op Tinder. Maar toch heeft ze een profiel op de dating app. Iemand doet zich er voor als haar. Nu vraagt An op Facebook en Twitter de hulp van haar volgers zodat ze stappen kan ondernemen tegen de persoon die achter het profiel zit. 

Dacht je dat je een Tindermatch had met An Lemmens? Dan moeten we je bij deze teleurstellen. Want An Lemmens laat weten op Twitter en Facebook dat ze niet actief is op de dating app. Maar dat iemand anders zich als haar voordoet.

#itsnotme

"#itsnotme #faketinder #fakeprofiel". Meer dan drie hashtags heeft An Lemmens niet nodig om duidelijk te maken dat zij géén profiel heeft op Tinder.

In een oproep die ze zowel op Facebook als op Twitter postte, laat de presentatrice weten dat iemand zich als haar voordoet op Tinder. "Aangezien ik deze app zelf nog nooit gebruikt heb, laat staan een actief Tinderprofiel heb, gaat het hier om iemand die mijn naam, foto en identiteit misbruikt."

Ze roept haar volgers dan ook op screenshots van het profiel naar haar door te sturen, zodat zij verdere stappen kan ondernemen.

Doorzichtig

De bedrieger in kwestie had beter iets meer research gedaan alvorens het fakeprofiel aan te maken. Want An laat ook weten dat hij of zij haar naam fout geschreven heeft. "Oh ja, mijn naam zou ook verkeerd geschreven zijn, met dubbele n." Gênant.

Lees meer

Dit al gelezen?