© Instagram

Herken jij deze zwaar gefotoshopte celebrity nog?

9 januari 2018

Voor een nieuwe campagne haalde handtassenmerk Coach een celebrity voor de lens. Niemand minder dan Selena Gomez steelt de show op de foto's die net werden uitgebracht. Maar heel wat fans van de ster vinden nu dat zij quasi onherkenbaar is op de foto's, omdat er zo overdreven werd gefotoshopt.

De fans van Selena Gomez moesten twee keer kijken toen ze de foto's van handtassenmerk Coach onder ogen kregen, schrijft Het Nieuwsblad. Op de foto's zien we de celebrity met op de achtergrond de skyline van New York. Op zich niets speciaals, ware het niet dat de popster zodanig werd gefotoshopt dat ze nauwelijks nog herkenbaar is. Zo vragen veel fans zich af wat er met haar gezicht is gebeurd op de foto's.

Onthutste fans

Die fans reageren dan ook onthutst op sociale media. Ze vragen zich luidop af of één van de mooiste vrouwen ter wereld zo nodig bewerkt moet worden. Bovendien zijn ze misnoegd omdat de ster bijna onherkenbaar is en er niet als Selena Gomez uitziet.

Van geen kwaad bewust

Selena Gomez zelf is zich in elk geval van geen kwaad bewust. Ze deelde enthousiast één van de campagnebeelden en lijkt trots te zijn op het resultaat.

Wat vind jij? Overdrijven de fans, of vind je ook dat er al te kwistig werd omgesprongen met Photoshop?

Lees meer

Dit al gelezen?