Red Sparrow heeft een nieuwe trailer en deze keer is Matthias Schoenaerts wél te zien

9 januari 2018

Niemand twijfelt er nog aan of Matthias Schoenaerts het zal maken in Hollywood: hij heeft het al gemaakt in Hollywood. Zijn misdaadserie met Robert De Niro en Al Pacino mag dan wel geannuleerd zijn, in 2018 zullen we hem wel zien acteren naast niemand minder dan Jennifer Lawrence. In de eerste trailer waren daar nog geen beelden van, in de nieuwe trailer wel.

Jennifer Lawrence speelt in Red Sparrow een meisje dat tegen haar wil wordt gerekruteerd en opgeleid als spionne. Om informatie in te winnen van de Amerikaanse inlichtingendiensten zijn alle middelen toegestaan. Ze moet de CIA-agent Nathaniel Nash (Joel Edgerton) verleiden en de twee staan al snel lijnrecht tegenover elkaar. Haar opdracht wordt bemoeilijkt wanneer ze binnen de CIA gerekruteerd wordt om een verrader in Washington te vinden
Red Sparrow is niet het enige grote project voor Matthias Schoenaerts in 2018. Hij zal ook de hoofdrol spelen in de nieuwe film van Terrence Malick (Radegund) en hij zal een grote rol spelen in Kursk, naast Léa Seydoux en Colin Firth. Kursk is een duikbootdrama van de hand van Thomas Vinterberg, de regisseur die voor zijn Jagten (2012) ondere andere genomineerd werd voor een BAFTA en voor de Gouden Palm in Cannes.

Lees meer

Dit al gelezen?