© barbarasarafian.com

Barbara Sarafian brengt meer 'FoKKoF'-truien op de markt! En er komt (mogelijks) nog meer ...

8 januari 2018

Het ging allemaal plots heel snel voor Barbara Sarafian. De trui die ze voor het eerst showde in 'De Slimste Mens ter Wereld' bleek een ware hit, maar door de beperkte oplage grepen vele fans naast een eigen exemplaar. Maar nu komt de actrice met goed nieuws, want "we gaan voor een nieuwe bestelling", zegt ze. En daar blijft het niet bij. Sarafian heeft duidelijk de designer-smaak te pakken: "Het zou kunnen dat er in de toekomst nog meerdere ontwerpen volgen."

Ze had de trui nog maar even aan of de lokroep om 'm in de winkel te krijgen weerklonk al op sociale media. Barbara Sarafian luisterde en bracht haar 'FoKKoF'-trui op de markt. Die verkoop liep als een trein. "De eerste 240 waren in drie uur de deur uit", vertelt Sarafian in Het Laatste Nieuws. "De volgende 400 in de namiddag". De trui was dan ook op amper één dag uitverkocht. Wie er niet snel bij was, kon dus fluiten naar zijn hoogst eigen 'FoKKoF'-trui.

Ze had de trui nog maar even aan in De Slimste Mens of de lokroep om 'm in de winkel te krijgen weerklonk al op sociale media. Barbara Sarafian luisterde en bracht haar 'FoKKoF'-trui op de markt. Die verkoop liep als een trein. "De eerste 240 waren in drie uur de deur uit", vertelt Sarafian in Het Laatste Nieuws. "De volgende 400 in de namiddag". De trui was dan ook op amper één dag uitverkocht. Wie er niet snel bij was, kon dus fluiten naar zijn hoogst eigen 'FoKKoF'-trui.

"Spielerei"

Maar door het grote succes kon een tweede verkoop niet uitblijven, dat bevestigt de actrice nu ook zelf: "We gaan voor een nieuwe bestelling. Ik krijg nog steeds van veel mensen de vraag waar ze die trui kunnen kopen."

Sarafian zou vandaag samenzitten met haar team, dus hou best een oogje op haar website. En 'team', dat mag je letterlijk nemen. "Aanvankelijk was het spielerei, maar intussen is er een heel FoKKoF'-team", legt Sarafian uit. Ze schakelde daarvoor zelfs haar zoon Julian in.

Nog meer goed nieuws

En dat is niet het enige goede nieuws dat de actrice heeft. Want haar 'FoKKoF'-trui zou wel eens de start van een hele collectie kunnen worden. "Het zou kunnen dat er in de toekomst nog meerdere ontwerpen volgen", verklapt ze. Krijgt de 'FoKKoF'-trui binnenkort opvolging?

Lees meer

Dit al gelezen?