Primark voegt weer iets nieuws toe aan zijn Harry Potter-collectie, maar je moet goed zoeken in België

7 januari 2018

Goed nieuws voor alle Harry Potter-fans want Primark heeft zijn collectie nog maar eens uitgebreid. Sinds deze week kan je er namelijk vijf verschillende geurkaarsen kopen, al zal je goed moeten zoeken om ze alle vijf te bemachtigen.

Primark is al langer de ideale winkel voor fans van Harry Potter met een uitgebreide collectie juwelen, kledij, kussens en nog veel meer. En daar komt nu een collectie van vijf geurkaarsen bij.

Je kan kiezen tussen een witte/gouden kaars van 'Hogwarts', een rode van 'Grffindor', een blauwe van 'Ravenclaw', een groene van 'Slytherin' of een gele van 'Hufflepuff'. Iedere kaars heeft ook telkens een andere typische geur. Per kaars betaal je 7 pond (7,87 euro).

Wanneer in België?

Jammer genoeg zijn de geurkaarsen voorlopig vooral te koop in het Verenigd Koninkrijk. Ook in de Belgische winkels kan je ze tegenkomen, maar om heel de collectie te verzamelen, zal je wel het land moeten rondrijden.

Sinds deze zomer verkoopt Primark in België al heel wat producten van Harry Potter, dus wij hopen uiteraard dat we binnenkort ook in ons land eenvoudiger aan de geurkaarsen kunnen geraken.

Check hier de Harry Potter-geurkaarsen

Primark, verkoop je ze binnenkort ook in België?

Lees meer

Dit al gelezen?