© YouTube

Boef opnieuw in de problemen door opgedoken filmpje waarin hij schooldirectrice uitscheldt

7 januari 2018

Er is een filmpje opgedoken van de rapper Boef waarin hij zijn vroegere schooldirectrice uitscheldt voor "kankerhoer". De beelden dateren van bijna twee jaar geleden maar tonen aan dat het incident van Nieuwjaar geen eenmalige uitschuiver was.

Boef is opnieuw in de problemen gekomen. De rapper, bekend van de het nummer 'Habiba', is te horen op een filmpje op YouTube waarop hun zijn vroegere schooldirectrice uitscheldt.

"Jij bent mijn oude directrice toch? Je was een kankerhoer, dat was je. Kankerhoer!", hoor je Boef zeggen tegen een vrouw die wegwandelt. "Sorry voor me taalgebruik", staat er geschreven.

Villa in de Ardennen

Het filmpje, dat vermoedelijk via Snapchat verstuurd is, dateert van zo'n twee jaar geleden, maar is nu opnieuw opgedoken. Boef ligt namelijk onder vuur na een bericht dat hij op nieuwjaar op zijn Snapchat had gezet waarin hij vrouwen 'kechs', ofwel 'hoeren', noemt.

Er kwam direct veel kritiek op die uitspraken en ondertussen is de rapper geband van de meeste festivals, op enkele uitzonderingen na. Op Snapchat kan je wel nog altijd volgen hoe Boef die vrijgekomen tijd doorbrengt. Momenteel zit hij in een luxueuze villa in de Ardennen waar hij naar eigen zeggen "hitjes gaat maken".

Bekijk hier de scheldpartij van Boef

Lees meer

Dit al gelezen?