© iStock

Je kan een fancy huis winnen in Londen (als je in het Verenigd Koninkrijk woont)

6 januari 2018

Wie droomt er niet van om in Londen te wonen? De bruisende Britse hoofdstad is prachtig, maar ook verschrikkelijk duur. Gelukkig kan je nu meedoen met een eenvoudig spelletje en gewoon een woning winnen. Tenminste, als je in het Verenigd Koninkrijk woont.

Het bedrijf Your Laddr biedt huizen aan als prijs voor verschillende wedstrijden. En momenteel hebben ze een gemeubelde woning met drie slaapkamers en twee slaapkamers in de aanbieding. Het huis ligt in de duurste wijk van Londen, in Knightsbridge.

Prijzenpot

Prijskaartje voor het huis? Hou je vast ... 3,6 miljoen euro! En alsof dat nog niet genoeg is, geeft Your Laddr ook nog een auto van 63.000 euro aan de winnaar.

In het eerste jaar worden ook alle belastingen en parkeervergunningen betaald voor de winnaar. Het enige dat je zelf nog moet betalen zijn servicekosten van 520 euro per maand en wat andere rekeningen die omgerekend zo'n 1.000 euro per jaar kosten.

Meedoen?

Meedoen is simpel: je betaalt 11 euro inschrijfgeld en je lost een prijsvraag op. Enig minpuntje? Je moet in het Verenigd Koninkrijk wonen om kans te maken op de woning Ć©n alle tickets die voor de wedstrijd in de running zijn moeten verkocht zijn. Als dat laatste niet het geval is, krijgt de winnaar het ingezamelde prijzengeld, maar geen huis.

De prijsvraag is er ook een bijzondere: zo moet je op een foto van een vangende cricketspeler zien aan te duiden waar de bal is weg gephotoshopt. Diegene die er het dichtste bij is, die wint.

Tot eind september kan er deelgenomen worden aan de wedstrijd.

Zullen we snel verhuizen naar het Verenigd Koninkrijk en onze kans wagen?

Lees meer

Dit al gelezen?