© iStock

Dit zijn de populairste artikelen van newsmonkey in 2017

30 december 2017

Newsmonkey brengt al vier jaar nieuws tot bij jullie. Ook dit jaar brachten we heel wat informatie van over heel de wereld, toonden we jullie de leukste hebbedingetjes en lazen jullie de grappigste lijstjes. Maar wat waren nu de populairste artikelen van 2017?

Op 3: Eline is de mol

© VIER

Eline was duidelijk het meest verdacht als mol, want enkel het lijstje met redenen waarom zij volgens ons de plaaggeest in de groep was, haalt de top-10 van artikels die dit jaar werden geschreven.

Wij kunnen al niet wachten op het nieuwe seizoen van De Mol, dat dit jaar in Mexico plaatsvindt.

Op 2: Grote spinnen op komst

© iStock

Na de zomer is het de tijd van de spinnen! Wij schreven welke spinnen je het meeste zou tegenkomen in je buurt én brachten het afschuwelijke nieuws dat de spinnen dit jaar ook behoorlijk groot waren.

We schreven ook nog een artikel over hoeveel spinnen je nu werkelijk opeet in je slaap (en het antwoord is geruststellend).

Op 1: Temptation Island

© SBS Belgium

Een artikel over de aflevering van Temptation Island waar alle mannen compleet losgingen, was dit jaar het meest gelezen artikel op newsmonkey. Met open monden hebben we de fratsen van de koppels en verleiders wekenlang bekeken en daarna konden jullie nog even recapituleren met onze lijstjes.

Ook in 2018 komt Temptation Island terug. De eerste trailer werd alvast gelost en belooft alvast véél drama. Laetitia is een van de verleidsters van het nieuwe seizoen en haar uitspraak "tetten zijn tetten" doen ons denken dat ook dit seizoen memorabel wordt.

Lees meer

Dit al gelezen?