© VIJF

De eerste teaser voor 'Temptation Island 2018' is daar en belooft DRAMA!

17 december 2017

Het nieuwe seizoen van 'Temptation Island' belooft weer heerlijk dramatisch te worden. Zo bewijst de eerste teaser voor het nieuwe seizoen dat in februari te zien zal zijn op VIJF. Veel krijgen we niet te zien, maar we horen een meisje schreeuwen "ik haat hem zo hard"! Een halfuur na een kampvuur. We mogen ons dus weer verwachten aan een topseizoen!

Tv-zender VIJF beloofde bij 145.000 likes op Facebook de trailer voor het volgende seizoen van Temptation Island bekend te maken. En belofte maakt schuld. De Facebookpagina haalde deze namiddag 145.000 likes en zo werd de eerste teaser voor Temptation Island bekendgemaakt.

Drama

In de teaser van 26 seconden krijgen we niet veel te zien. Maar wat we horen, is alvast veelbelovend. We krijgen een fragment te zien van een halfuur na een kampvuur. Een van de koppelhelften komt huilend terug van dit kampvuur en schreeuwt hysterisch "Ik haat hem zo hard!" om daarna in snikken over te gaan.

Haar vriend zal dus waarschijnlijk zwaar over de schreef zijn gegaan met één van de verleidsters. Misschien wel een van de al bekendgemaakte vrijgezellen, Yana of Billy? Misschien kan zij zelf wel troost vinden op de gespierde schouders van Tijs, die een van de mannelijke verleiders zou zijn.

Wij kunnen alvast niet wachten tot februari, wanneer het nieuwe seizoen van start gaat!

Bekijk hier de eerste teaser voor Temptation Island 2018:

Lees meer

Dit al gelezen?