© Getty Images

Is dit een duidelijke waarschuwing van de ex van prins Harry aan zijn kersverse verloofde?

1 december 2017

Heeft de ex-vriendin van prins Harry eindelijk gereageerd op zijn verloving met Meghan Markle? Al sinds die aankondiging is het stil op de sociale media van Cressida Bonas, maar nu heeft de Britse een veelzeggende quote gepost ... met een verwijzing naar haar ex?

Twee jaar hadden de Britse it-girl Cressida Bonas en prins Harry een relatie. Tot het koppel in 2014 uit elkaar ging, leek zij de toekomstige te worden van de populaire prins. De Britse roddelpers smulde van het celebritykoppel en ook nu neemt Cressida zelden een blad voor de mond.

"Hoe je met mensen omgaat, vertelt alles"

Het was dus wachten op een reactie van haar op de verloving van prins Harry met Meghan Markle. Rechtstreeks commentaar op dat nieuws heeft ze nog niet gegeven, maar volgens velen verwijst ze op Instagram wel naar de Britse prins.

"Het maakt niet uit hoe opgeleid, getalenteerd, rijk of cool je gelooft te zijn. Hoe je met mensen omgaat, vertelt alles", valt daar te lezen, gevolgd door de hashtag #quotestoliveby. Een waarschuwing naar Meghan Markle over haar toekomstige of puur toeval?

Verwijst Cressida Bonas op Instagram naar haar ex?

Lees meer

Dit al gelezen?