Beyoncés tweeling is al een stuk gegroeid en gaat op vakantie in Miami

13 november 2017

Rumi en Sir, de twee jongste spruiten van Beyoncé en Jay Z, zijn bijna een half jaar oud. In juni werd bekend dat de tweeling werd geboren, en in juli kregen we de enige foto van de twee te zien. Vijf maanden later ging Bey op uitstap en dat wil zeggen dat we onze eerste sneak peek op de twee baby'tjes krijgen. Héél klein kan je ze alvast niet noemen. 

In juni 2017 werd de tweeling van Beyoncé en Jay Z geboren. Een broertje Sir en een zusje Rumi voor grote zus Blue Ivy. De wereld wachtte en wachtte op een foto, toen na een maand uiteindelijk een foto op Beyoncé's Instagram verscheen. Die ging, zoals gepast voor een queen bee, totaal viraal.
Maar nu is de tweeling al zes maanden oud, en een volgende foto bleef uit. Toch lijkt het er nu op dat Beyoncé en haar man een beetje minder voorzichtig waren, want Bey werd daags voor de MTV Europe Music Awards gespot in Miami. Daar was ze, samen met haar moeder Tina.
En de tweeling is duidelijk flink gegroeid. Sir, in de armen van mama Bey, heeft een beetje minder haar dan z'n zusje (en lijkt volgens ons een beetje op papa Jay). Tina Knowles mocht haar kleindochter Rumi in de armen houden. Achteraf kwam ook Blue Ivy op Tina's arm naar buiten, naar goede gewoonte als de most stylish toddler on the planet. Deze foto, van Beyoncé en Sir, zegt volgens ons alles.
© Instagram: Sixincheeels
En is Blue net geen kleine Beyoncé? Zij mocht trouwens mee met haar mama als date voor de MTV Awards, waar Beyoncé haar nieuwe single met Eminem voorstelde. Goede tijden ten huizen Knowles-Carter.

Lees meer

Dit al gelezen?