© VRT

Jessica verdwijnt uit 'Thuis' en dat had je al een tijdje kunnen weten

8 november 2017

Actrice Ditte Jaspers bevestigde al dat Jessica vaarwel zegt aan 'Thuis', maar dat hadden we eigenlijk al een tijdje kunnen weten. Op haar Instagram postte ze namelijk een paar maanden geleden al foto's waaruit we het nakende vertrek van Jessica uit 'Thuis' konden afleiden. Jessica pronkte altijd met blond kort haar, maar Jaspers koos in augustus voor een heel andere stijl.

De tumultueuze trouw van Tom en Judith was niet alleen het eindpunt van de relatie tussen Ann en Jessica maar meteen ook het einde voor Jessica in Thuis. Actrice Ditte Jaspers trekt definitief de Thuis-deur achter zich dicht. Jaspers maakte nog maar van maart vorig jaar deel uit van de Thuis-crew maar neemt nu dus al afscheid.

"Een nieuwe look"

Geen Thuis betekent ook dat de actrice weer mag doen en laten wat ze wil. Ze speelde in het verleden al vaker met haar uiterlijk en na haar afscheid in Thuis deed ze dat opnieuw. "Een nieuw hoofdstuk verdient een nieuwe look", zei ze daarover aan HLN.

Op 24 augustus, nu al meer dan twee maanden geleden, postte ze een foto op Instagram bij de kapper. "I did it", schreef ze toen. Ze sloot af met een veelbetekenende hashtag #pinkhair!

De (ex-)Thuis-actrice kwam de kapperszaak dan ook buiten met roos haar:

"Ik heb altijd al graag met mijn haarkleur gespeeld, maar tijdens de opnames van Thuis was dat natuurlijk te moeilijk", vertelt ze. "Nu ik erover nadenk: de keuze van een andere look viel altijd al samen met grote veranderingen in mijn leven. Dat heeft wel iets, niet?" De actrice zal zich nu vooral bezighouden met stemacteren en musical. Zo zal opnieuw de rol van Maxene spelen in de musical Sisters of Swing.

Zo zag ze er met roos haar uit:

In september schakelde ze al over op een andere kleur: rood

Ondertussen lijkt ze opnieuw te zijn overgestapt naar een bruinere coupe:

In juni kondigde de Thuis-actrice al aan dat ze weleens van haarkleur zou kunnen veranderen:

Zo kenden we haar in Thuis:

Welke kleur vind jij haar het beste staan?

Lees meer

Dit al gelezen?