© Instagram Lisahibbert_

OMG! Je kan nu ook trouwen op een alpacaboerderij

17 oktober 2017

Iedereen vindt alpaca's heel erg schattig: ze zijn zacht, fluffy en lopen rond met een glimlach. Nu kan je blijkbaar de mooiste dag van je leven nóg mooier maken. Je kan dus ook trouwen op een alpacaboerderij. Ideaal voor wie tussen alpaca's en in het buitenland wil trouwen, want het is wel in Amerika te doen. 

Trouwen in een kasteel of een tent is zó 2016! Op een alpacaboerderij, dat is waar je moet zijn om het ja-woord te zeggen. Hoe leuk is het niet om je trouwdag te vieren, omringd door vrienden, familie en alpaca's? Heel leuk!

Alpaca's overal

Om te trouwen tussen de beestjes, kan je een afspraak maken bij The Edel Haus Alpaca Farm in Wall. Enige nadeel: om langs te gaan moet je wel even de grote plas overvliegen en naar New Jersey gaan. Hmm, is een huwelijk in het buitenland nu net iets interessanter geworden?

Trouwen op een alpacaboerderij is echt prachtig: je hebt een mooie locatie, schattige beestjes en een mooi decor. Ideaal dus voor een barnwedding in de natuur.

Je hebt twee opties: ofwel ga je naar Amerika en trouw je op deze unieke trouwlocatie, ofwel pols je eens bij zo'n alpacaboerderij hier in België.

Nog niet overtuigd? Kijk dan eens naar de foto's hieronder

Lees meer

Dit al gelezen?