© Netflix

De opnames van '13 Reasons Why' zijn opgeschort door bosbranden

14 oktober 2017

In 2018 komt het tweede seizoen uit van de serie '13 Reasons Why'. De productie kan nu wel iets langer duren dan verwacht want de opnames worden tijdelijk opgeschort door de bosbranden in Californië. Het is nog niet duidelijk wanneer de opnames weer starten. 

In het noorden van Californië zijn de verwoestingen door de branden heel erg groot. Ondertussen spreken ze van zeventien doden, honderden vermisten en duizenden mensen die vluchten. De castleden van 13 Reasons Why kunnen voorlopig ook niet veel doen in de staat.

In de rook

De branden in Californië beïnvloeden ook de productie van de serie 13 Reasons Why. De producers hebben besloten om de opnames, die grotendeels plaatsvinden in Californië, even te pauzeren. "Wij filmen 13 Reasons Why op verschillende locaties in Noord-Californië die getroffen zijn door de verwoestende branden", klinkt het bij acteur Dylan Minnette.

Het tweede seizoen van de Netflix-serie werd deels opgenomen in Vallejo, een stad in Californië. Door de dikke rook konden de opnames niet doorgaan. Sommige acteurs en leden van de filmploeg zijn zelfs terug naar huis gevlogen. Het is nog niet duidelijk wanneer de opnames weer doorgaan, maar de serie zou normaal wel te zien zijn op Netflix in 2018.

Lees meer

Dit al gelezen?