© istock, getty

'Hot in Here'-rapper Nelly opgepakt wegens verkrachting

8 oktober 2017

De Amerikaanse rapper Nelly is opgepakt op verdenking van verkrachting. Dat laat de lokale politie zelf weten in een persbericht. De aanranding zou plaatsgevonden hebben in de tourbus van Nelly. Volgens de hiphopper gaat het om “een valse beschuldiging”.

Hot in Here-rapper Nelly werd gearresteerd omdat hij verdacht wordt van verkrachting. Dat melden persbureau Belga en entertainmentwebsite TMZ. Een vrouw verklaarde aan de politie dat ze in zijn tourbus misbruikt werd.

Nelly werd ingerekend in Auburn, een voorstad van Seattle in de Amerikaanse staat Washington. Zijn advocaat Scott Rosenblum zegt dat “Nelly het slachtoffer is van totaal uitgevonden beschuldigingen”. Het politieonderzoek is volop aan de gang, maar ondertussen is de rapper vrijgelaten. Op Twitter lucht hij zijn hart: “Ik ben geschokt door de valse beschuldiging. Ik ben volledig onschuldig. Ik heb er vertrouwen in dat duidelijk wordt dat ik het slachtoffer ben van een valse beschuldiging als de feiten boven tafel komen.” In een andere tweet beweert Nelly dat hij niet van een misdaad beschuldigd wordt. Ook heeft zijn concert in Washington gisteravond afgezegd.

Nelly in betere tijden:

Lees meer

Dit al gelezen?