© getty

Lil Wayne ligt in het ziekenhuis na dubbele epilepsieaanval

4 september 2017

Rapper Lil Wayne is in het ziekenhuis opgenomen nadat hij bewusteloos aangetroffen was in een hotelkamer in Chicago. Hij lijdt aan epilepsie en werd vier jaar geleden al om dezelfde reden in een hospitaal in Los Angeles opgenomen. Lil Wayne ligt momenteel nog steeds in het hospitaal.

Lil Wayne kreeg gisteren een epilepsieaanval in Chicago, waardoor zijn optreden later die dag in Las Vegas geannuleerd moest worden. Dat melden entertainmentwebsite TMZ en persbureau Reuters. De rapper zou in het ziekenhuis nog een aanval gekregen hebben. Het management van Lil Wayne heeft het over “meerdere aanvallen”. Ook zou het management hem tegen doktersadvies in willen hebben laten ontslaan uit het ziekenhuis om het optreden in Las Vegas toch nog te halen. Momenteel ligt Lil Wayne nog steeds in het hospitaal. Vorig jaar moest zijn privéjet nog twee keer achter elkaar tussenlandingen maken omdat de rapper zich niet goed voelde.

De bekendste hits van Lil Wayne zijn Lollipop, Mirror, Sucker for Pain en No Frauds. Hij staat erom bekend een regelmatig gebruiker te zijn van marihuana. Heel wat wetenschappelijke bronnen stellen dat de softdrug de negatieve effecten van epilepsie kan doen verminderen, maar teveel is natuurlijk nooit goed …

Lees meer

Dit al gelezen?