© Getty

Ryan Reynolds doet het weer en zwiert een hilarische verjaardagswens online voor Blake Lively

28 augustus 2017

Ryan Reynolds zou zichzelf niet zijn, als hij geen hilarische tweets of posts zou publiceren op sociale media. Afgelopen weekend, deed hij het weer en wenste hij zijn echtgenote een gelukkige verjaardag op Instagram. Daar is helemaal niets aan, maar de manier waarop is uiteraard heel erg 'Ryan'. 

Eén van de grappigste koppels op sociale media zijn zonder twijfel Ryan Reynolds en Blake Lively. De twee sturen regelmatig grappige foto's en hilarische tweets de wereld in.

Happy birthday!

25 augustus was Blake jarig en werd ze 30 jaar oud. Manlief kon dat uiteraard niet onopgemerkt voorbij laten gaan en postte hij op zijn Instagram- en Twitteraccount een berichtje voor haar. Een foto met met als titel "Happy birthday to my amazing wife", wat wil zeggen 'Een gelukkige verjaardag aan mijn geweldige vrouw'. Allemaal heel erg lief en schattig, tot je de foto ziet.

Ryan staalt strak in pak terwijl zijn vrouw amper op de foto staat. Hij wenst haar wel een gelukkige verjaardag, maar alle aandacht moet toch even naar hem.

Het koppel staat bekend om grappige tweets en posts. Hieronder staan er nog enkelen waar we toch even om moesten lachen.
"Ben naar Disneyland gegaan omdat mijn dochter geobsedeerd is door Mickey Mouse. Ze was zo enthousiast toen ik thuiskwam en het haar vertelde."
"Everyone thinks I was inspired by the princesses. If they only knew... ", wat wil zeggen: "Iedereen denkt dat ik geïnspireerd ben door de prinsessen. Als ze het eens wisten ... "
"Het is koud in Parijs, dus de Eiffeltoren is een beetje kleiner dan normaal. Maar nog steeds heel mooi."

"I clearly don't deserve this special treatment.", vertaald is dat: "Ik verdien zo'n behandeling duidelijk niet."

Lees meer

Dit al gelezen?