8 redenen waarom Game of Thrones de beste serie ter wereld is

11 augustus 2017
!
Dit artikel werd gemaakt door een van onze bezoekers. Wil je reageren of zelf een artikel schrijven in onze Zoo, be our guest! Lees hier het hoe/wat/waar.

SPOILERS! Het zevende seizoen van Game of Thrones is gestart. Eindelijk is Daenerys Targaryen aangekomen in Westeros. Wat zijn de snode plannen van Cersei als Queen of The Seven Kingdoms? Kan Jon Snow de mensheid verenigen tegen de Army of the Death? De langverwachte ontknoping nadert ! 8 redenen waarom GoT een enorm succes is.

1. Verschillende verhaallijnen

Doorheen de seizoenen zijn alle huizen aan bod gekomen met ieder een verschillend en interessant verhaal. Eindelijk worden er verbonden gesloten en integreren de Lords zich om The Long Night te bestrijden.

2. Er wordt niemand gespaard

George R. Martin maakt geen onderscheid tussen hoofdpersonages en onbenullige karakters. Iedereen moet eraan geloven. Het dodentol is zo hoog, waardoor velen zich niet meer durven te hechten aan een favoriete personage. Hier onderscheidt de reeks zich van andere series!

3. Geen taboes

Alle taboes van de hedendaagse samenleving worden van de kaart geschrapt. Zo is er plaats voor verkrachtingen, incest en expliciete en gedetailleerde moordscènes. Altijd even wennen als broer en zus Jaime en Cersei Lannister beginnen kussen.

4. Niet te voorspellen

De onvoorspelbaarheid is één van de sterkste punten van de serie. Iedere aflevering staat elke liefhebber met de mond vol tanden. Niemand weet wat Cersei of Little Finger van plan zijn!

5. Fantasy in een wereld vol realiteit

Velen zijn in het begin sceptisch bij het zien van Game of Thrones. " Draken en zombies zijn niets voor mij." Achteraf ziet iedereen in dat er een perfect evenwicht aanwezig is tussen het Fantasy-element en de realiteit. De verhaallijnen zijn zo uitgedokterd, waardoor een vliegende draak, het "normale leven" in King's Landing complementeert.

6. Humor en dialogen

Natuurlijk hoort bij een goede serie een nodige portie humor. De sarcastische dialogen tussen Tyrion en Bronn heeft iedere kijker al meermaals laten lachen. Niettegenstaande zijn er schitterend speeches of dialogen aanwezig die kippenvel bezorgen!

7. Prachtige locaties en decors

Game of Thrones wordt op verscheidene continenten gefilmd. Jon Snow die de eerste 6 seizoen vaak in IJsland vertoefd, Beyond The Wall, of het prachtige Kroatië dat voor King's Landing wordt gebruikt.

8. Naaktscènes

Last but not least, de naaktscènes! Wie houdt niet van enkele erotische fragmenten in uw favoriete serie? Er is geen taboe aanwezig omtrent naaktheid. Vele acteurs en actrices gaan gewillig uit de kleren, omdat het goed past in het verhaal. Mij hoor je niet klagen !

Lees meer

Dit al gelezen?