© TMZ

Taylor Swift getuigt in rechtbank over billenknijpende radiopresentator

9 augustus 2017

Taylor Swift heeft een “handtastelijke” radiopresentator voor de rechter gesleept. De reden: David Mueller ging in 2013 met haar op de foto en zou tijdens het poseren zijn hand op haar billen hebben gelegd.

Het was Mueller die eerst naar de rechtbank stapte en drie miljoen dollar eiste van Taylor Swift. Dat meldt Buzzfeed. Hij verloor zijn job na een klacht van Taylors medewerkers. Daarna begon de hitzangeres een eigen rechtszaak tegen Mueller. Ze eist een symbolische schadevergoeding van één dollar. Via haar advocaat laat ze weten er zeker van te zijn dat dj David Mueller haar “onzedelijk heeft betast”. Mueller nam in de loop van zijn carrière zonder incidenten al interviews af met Britney Spears, Christina Aguilera, Jennifer Lopez en Mariah Carey.

Gisteren vertelde Mueller voor de rechtbank zijn versie van de feiten. Het Amerikaanse tijdschrift People meldt dat Taylor Swifts moeder Andrea tijdens zijn openingsverklaring in tranen uitbarstte. Taylor zelf bleef eerder rustig. Ook zij zal één van de komende dagen haar verhaal doen aan de rechter.

Heel wat fans van Taylor stonden voor de rechtbank in Denver. Hun urenlange wachten werd uiteindelijk beloond: ze mochten op de publieke tribune plaatsnemen.

De fans staan Taylor Swift bij:

Lees meer

Dit al gelezen?