© instagram @justin bieber, getty

Justin Bieber breekt stilte: daarom laste hij zijn wereldtournee af

3 augustus 2017

Justin Bieber geeft op Instagram een woordje uitleg bij het plotse beëindigen van zijn wereldtournee. Hij heeft het vooral over zijn toekomst en de fouten die hij in het verleden gemaakt heeft. Maar een sorry, dat krijgen we van de ‘Biebs’ niet.

Justin Bieber probeert in een Instagram-post uit te leggen waarom hij zijn wereldtournee zo plots onderbroken heeft. Hij begint met zijn fans te bedanken: “Leren en opgroeien is niet altijd gemakkelijk geweest, maar ik weet dat ik niet alleen ben. Dat heeft me overeind gehouden.” Bieber geeft toe dat hij de pijn van verbroken relaties vroeger op anderen afgereageerd heeft: “Ik heb bitterheid, jaloezie en angst mijn leven laten domineren.”

Maar met de hulp van mensen uit zijn omgeving zou de ‘Biebs’ opnieuw ontdekt hebben wie hij wil zijn: “Ik ben me er erg van bewust dat ik niet perfect ben en dat ik weer fouten zal maken. Maar daar schaam ik me niet voor . Ik wil er juist van leren. En ik zal niet meer mijn verleden mijn toekomst laten bepalen.”

Afzeggen toer

En dan begint hij over het afzeggen van de toer: “Dat ik deze tijd voor mezelf neem, wil zeggen dat ik bestendig wil zijn. Ik wil dat mijn carrière overeind blijft, maar ook mijn gemoedstoestand, hart en ziel. Zodat ik de man kan zijn die ik wil zijn, de echtgenoot die ik uiteindelijk wil zijn en de vader die ik ooit wil zijn.”

Justin wil met de post naar eigen zeggen laten weten wat er in hem omgaat. “Dit bericht is een mogelijkheid voor jullie om te zien wat er in mijn hart omgaat. Ik verwacht niet dat iedereen het zal begrijpen, maar ik wil mensen de kans geven om in te zien hoe ik hiertoe kwam.”

Lees meer

Dit al gelezen?