© getty

Doodmoe: Justin Bieber gaat middenin wereldtournee naar huis

25 juli 2017

Justin Bieber cancelt de rest van de shows van zijn 'Purpose'-wereldtournee. Het 23-jarig showbeest is oververmoeid. Sommige fans zijn razend, anderen radeloos. Wat gaat Bieber nu uitspoken?

Justin Bieber gaat middenin zijn 'Purpose'-wereldtournee naar huis. Hij laat via social media weten dat de veertien resterende shows niet kunnen doorgaan wegens onvoorziene omstandigheden. "Justin houdt van zijn fans en heeft er een hekel aan hen teleur te stellen. Hij dankt zijn fans voor de waanzinnige ervaring die de ‘Purpose’-wereldtournee was. Hij is dankbaar en vereerd om die ervaring te hebben gedeeld met zijn cast en crew. Toch heeft hij na zorgvuldig beraad besloten dat hij de resterende data niet optreedt", klinkt het.

"Ik ga op motoren rijden"

De ‘Biebs’ heeft de afgelopen achttien maanden honderdvijftig concerten gegeven op zes continenten. En wat blijkt nu? Hij is oververmoeid. “Ik ga gewoon lekker uitrusten”, zegt hij tegen nieuwswebsite TMZ. Daar voegt hij aan toe dat “alles in orde is”. Plannen heeft Bieber niet: “Ik ga een beetje op motoren rijden.”

Bieber zou nog concerten geven in de VS, Japan, Singapore en op de Filipijnen. "Ik ben twee jaar op tournee geweest, dat is heel lang", zegt Bieber. Tickethouders kunnen hun geld terugvragen. Veel beliebers, fans van Justin Bieber, zijn nu razend. “Het spijt me als ik iemand teleurstel of het gevoel geef dat ze zijn verraden", geeft Bieber hen mee. "Dat is het echt niet." Dit weekend raakte nog bekend dat Bieber wegens wangedrag niet meer mag optreden in China.

De radeloosheid bij de fans is groot:

Sommigen betuigen ook hun steun voor de oververmoeide Justin Bieber:

Lees meer

Dit al gelezen?