© YouTube

Hilarisch: Kim Clijsters haalt op Wimbledon man uit publiek die naar haar roept en geeft hem haar rokje

16 juli 2017

Kim Clijsters heeft op Wimbledon voor een hilarisch moment gezorgd. Toen een man uit het publiek iets riep, vroeg ze hem op het terrein en gaf ze hem een van haar rokjes. De man probeerde nog verdienstelijk om de service van Clijsters terug te slaan, maar zorgde uiteindelijk vooral voor veel gelach.

Naast de hoofdtornooien is er op Grand Slams ook altijd plaats voor een tornooi met voormalige toppers. Op Wimbledon speelt Kim Clijsters in dat zogenaamde Legends-tornooi aan de zijde van Rennae Stubbs. Tijdens die wedstrijden is er naast tennis ook altijd tijd voor een grapje.

Vlak voor haar service vroeg Clijsters aan het publiek of ze breed of door het midden moest opslaan. Een man in het publiek vond er niets beter op dan te roepen dat ze op haar tegenstander moest serveren. Reden genoeg voor de voormalige nummer 1 om de man uit het publiek te halen.

Er was wel één probleem:op Wimbledon zijn spelers verplicht om een witte outfit aan doen ... gelukkig had Clijsters nog een reserve rokje. Uiteindelijk slaagde de man er nog in de eerste service van Clijsters terug te slaan, maar daarna was het een stuk minder.

Bekijk hier een hilarische moment:

Lees meer

Dit al gelezen?