© VTM

Grote kans op derde seizoen Blind Getrouwd: VTM heeft al evenveel inschrijvingen als vorig seizoen

10 juli 2017

Singles die zin hebben in een avontuur hebben nog even de tijd om zich in te schrijven voor Blind Getrouwd. VTM kreeg al zo'n 2.800 inschrijvingen binnen, maar lanceert toch nog een nieuwe oproep met een reclamespotje. "Hoe meer inschrijvingen, hoe meer kans op goede matchen", zeggen ze bij de zender tegenover newsmonkey.

Het afgelopen seizoen van Blind Getrouwd op VTM was op meerdere vlakken een groot succes. De afleveringen kregen gemiddeld rond de 1 miljoen kijkers en de helft van de koppels bleven na het programma getrouwd.

Toch is er nog niet officieel bevestigd dat er een derde seizoen komt. "We moeten eerst afwachten of onze experts matches kunnen maken met alle ingeschrevenen", zegt VTM aan newsmonkey.

Al evenveel inschrijvingen als vorig seizoen

Die inschrijvingen stromen trouwens massaal binnen. "We zitten nu aan 2.800 inschrijvingen, evenveel als vorig jaar op het einde van de zomer. Toch lanceren we nog een nieuwe oproep om alle twijfelaars over de streep te trekken. Hoe meer inschrijvingen, hoe meer kans op goede matchen."

Wie zich nog wil inschrijven, heeft nog tijd tot het einde van de zomer. "Daarna gaan onze experts aan het puzzelen en beslissen we of er een derde seizoen komt", besluit VTM.

Bekijk de reclamespot:

Lees meer

Dit al gelezen?