© Mora

OMG! Mora opent bed and breakfast in Gent: wil jij slapen tussen viandellen en loempia’s?

9 juni 2017

Dat Vlamingen helemaal gek zijn van frituren is geen geheim. Het merk Mora gaat nog een stapje verder en geeft je de kans om te logeren tussen gefrituurde snacks. Niet letterlijk natuurlijk maar hun bed & breakfast is wel helemaal in Mora-thema ingericht.

In het centrum van Gent gaat deze maand de Mora bnb open met gefrituurde snacks als thema. Je kan je helemaal laten onderdompelen in de gefrituurde wereld van Mora.

Lekker genieten

Een weekendje tussenuit? Geen probleem. Je kan in de bnb rustig slapen onder viandelles-lakens met een pak frieten in de hoek van je kamer en frituursnacks aan je muur. Als dat niet genoeg is, staat ook een airfryer op je nachtkastje in plaats van een lamp. Snacken in het midden van de nacht wordt net iets handiger.

Niet alleen de slaapkamer maar echt alles in de bnb is van Mora, van decoratie tot badjassen. Wil je wat ontspannen? Geen probleem: in de woonkamer vind je een kickertafel waarbij de spelers zijn vervangen door lucifersnacks van ... inderdaad, Mora!

Uiteraard vind je in de koelkast lekkere hapjes van het merk. Als dat allemaal niet genoeg is, kan je ook nog een weekend in de bed & breakfast winnen. Meer informatie vind je op de Facebookpagina van Mora.

Lees meer

Dit al gelezen?