© iStockphoto

Wacht nog even met Tax-On-Web. Voorlopig zijn er nog foutjes die jou geld kunnen kosten...

8 juni 2017

Tax-on-web van de FOD Financiën wordt alsmaar populairder en de befaamde bruine envelop wordt steeds minder teruggestuurd.  Toch verloopt het invullen van de belastingbrief de laatste dagen niet even vlot. Op de website viel het systeem soms uit en kregen gebruikers foutmeldingen zonder reden. 

Verschillende veranderingen zijn onlangs toegepast maar helaas gebeurde dit niet zo vlot. Het valt mensen op dat er iets niet klopt en dus wordt er online wat geklaagd over de gebruiksvriendelijkheid van het systeem.

Het systeem viel uit door technische storingen of zelfs door een plotse update van de wizard. Daarnaast viel het sommige gebruikers op dat ze fout werden doorgestuurd waardoor geen correcte informatie kon worden ingegeven. De technische fouten kunnen cruciaal zijn want het missen van bepaalde gegevens kan je een centje kosten.

Stel het even uit

Eigenlijk hebben we nu een reden om de aangifte even uit te stellen. We zouden dus nog even moeten wachten tot alle technische storingen zijn verholpen.

Let wel op, de deadline via Tax-on-web is uiterlijk 13 juli 2017. Als je je belastingaangifte nog op papier wil invullen moet je je ook haasten want daar is de deadline 29 juni 2017.

Lees meer

Dit al gelezen?