© Instagram joythielemans

Joy Anna Thielemans is na maand social mediastilte terug op Instagram met een eindeloze reeks foto's van Japan

31 mei 2017

Sinds Joy Anna Thielemans in december vorig jaar afscheid nam van haar rol als Jana in Thuis, geniet de 24-jarige actrice met volle teugen van het leven. Zo reisde ze eerder dit jaar naar Lapland, woonde ze een tijdje op een prachtige woonboot op de Amsterdamse vaart en maakte ze vlogs over haar avonturen. Afgelopen maand verdween ze weer even van de aardbol, maar nu is ze terug met een reeks prachtige foto's vanuit Japan.Β 

Je job opzeggen, je boeltje pakken en de wereld rondreizen. Dat is toch dΓ© droom? En het is precies wat Joy Anna Thielemans heeft gedaan. Ze zei na vijf jaar vaarwel aan haar 'vanzelfsprekend geworden' rol als Jana Blommaert in Thuis en gooide haar leven over een compleet andere boeg. Ze nam haar leven in eigen handen en besliste om meer tijd voor zichzelf te nemen, meer te reizen en vooral meer te genieten.

En dat deed ze met verve. Joy Anna ging aan de slag als freelancer, verhuisde voor enkele maanden naar een woonboot op de Amsterdamse vaart en trok met twee vrienden naar het hoge en ijskoude Noorden.

Dat ze de reismicrobe flink te pakken heeft, werd nog maar eens duidelijk toen ze afgelopen maand vertrok naar Japan om daar in haar eentje te gaan backpacken.

Social media stilte

Dat Joy Anna de onbetwistbare koningin van social media is, moeten we jullie niet meer vertellen. Dus de shock was groot toen ze vorige maand weer even van de virtuele wereldbol verdween. Maar daar had de 24-jarige levensgenieter dus wel degelijk een goede reden voor. Ze trok, geladen met een rugzak, in haar eentje door Japan.

Japan was een land dat al lang op de bucket list van de jonge actrice stond en ze heeft de reis maandenlang voorbereid. Geen enkele bezienswaardigheid liet ze links liggen. Zo bezocht ze onder andere Tokyo, Kyoto en Hiroshima en leerde ze onderweg interessante mensen kennen.

Om met volle teugen van het prachtige land te kunnen genieten (en omdat roamingkosten voorlopig nog steeds bestaan), besloot ze om tijdens de reis volledig offline te gaan. Die 'digitale detox' hield ze een volle maand vol. Tot nu.

Instagram spam

Nu, een maand later, laat ze ons meegenieten van het eerste deel van haar avontuurlijke reis. Op Twitter waarschuwde ze haar volgers voor de 'spam' op haar Instagram Story. En het was een spam om U tegen te zeggen. De 24-jarige actrice postte wat leek op het maximum aan foto's die ons, om het zacht uit te drukken, stikjaloers maakten.

Maar de allermooiste foto's, die spaarde ze voor op haar Instagramprofiel. Waar ze een samenvatting maakte van haar mooiste momentjes. Voor Joy Anna zit de reis er nog niet op, want de komende maand zal ze in het Chinese Hongkong te vinden zijn. Wij kijken alvast uit naar haar volgende Instagram spam!

Lees meer

Dit al gelezen?