© Instagram Katrin Kerkhofs

Deze Instagramfoto is hét bewijs dat Dries Mertens en Katrin Kerkhofs terug samen zijn

31 mei 2017

Steeds meer tekenen wijzen erop dat Rode Duivel Dries Mertens opnieuw samen is met zijn vrouw, Katrin Kerkhofs. Nadat in het voorjaar bekend raakte dat de twee een pauze namen en Kat zelfs voor een tijdje van Napoli naar Leuven verhuisde, lijken de brokken nu gelijmd.

Begin maart raakte bekend dat voetballer Dries Mertens (voor even?) uit elkaar ging met zijn jeugdliefde Katrin Kerkhofs. Over het waarom werd nooit bericht, maar dat er iets scheef zat was heel erg duidelijk.

Mertens wou dan ook geen contractverlenging bij zijn voetbalclub in Napoli tekenen zolang de huwelijksproblemen niet van de baan waren.

Contract in Napoli

Maar kijk, vorige week tekende Mertens zijn contract én postte Katrin een foto op Instagram waaruit blijkt dat ze in Napoli is. Het bijschrift "La Vita è Bella" (het leven is mooi) wijst er ook op dat er opnieuw vonken tussen het koppel zijn.

Wil je nog meer zekerheid? Kijk eens wie de foto van Dries' contractverlenging 'leuk' vond op Instagram? Juist, Katrin.

Etentje met helikopter

De Italiaanse krant Il Mattino berichtte ook al over een romantisch etentje tussen het koppel. Volgens de krant zouden Dries en Katrin met een helikopter naar het restaurant Antico Francischiello Massa gevlogen zijn om daar "romantisch in elkaar ogen te kijken" en "te genieten van lekker eten", zo verklapte de restauranteigenaar.

Hartje op het veld

Er werd dit weekend op het voetbalveld ook weer een hartje gemaakt, zij het niet door Mertens zelf, maar door zijn ploegmaat Lorenzo Insigne. Mertens kan het plagerijtje duidelijk wel appreciëren en ook dat lijkt erop te wijzen dat hij en Katrin opnieuw samen zijn.

Alle tekenen wijzen dus op een hereniging van het koppel en wij kunnen alleen maar blij zijn dat de liefde heeft gewonnen!

Lees meer

Dit al gelezen?