© Getty Images

Is een Belgische actrice de reden dat de Portugese winnaar van het Eurovisiesongfestival zo verliefd kon zingen?

22 mei 2017

Salvador Sobral bezorgde Portugal vorige week de overwinning in het Eurovisiesongfestival met een innig liefdesliedje. Hij zong dat zo intens en zo verliefd, dat hij heel Europa voor zich won. Maar Portugese media menen nu te weten waarom hij dat zo overtuigend kon zingen. En dat zou wel eens een Belgische verklaring kunnen hebben. Sobral zou namelijk al een tijdje een relatie hebben met een Belgische actrice.

De Portugese media stonden niet alleen vol van de overwinning van de excentrieke zanger, maar een aantal dagen later nam zijn relatie het nieuws over. Salvador Sobral zou namelijk een relatie hebben met een Belgische actrice. Volgens Portugese media heeft Sobral een relatie met Jenna Thiam, een 26-jarige schone die vooral bekend is uit de Franse topreeks Les Revenants. Thiam, die momenteel in Parijs verblijft, werd geboren in Brussel en heeft een half Belgische, half Armeense moeder.

Sobral en Thiam zijn beiden zeer gesteld op hun privacy, en dus bleef de relatie lange tijd geheim. Een journalist merkte het maar per toeval op, doordat Thiam wel heel enthousiast reageerde in de greenroom op de overwinning van de Portugees. Meteen was ook geweten hoe Sobral zo overtuigend zijn liefdesliedje kon brengen. Zo heeft de Portugese overwinning op het Eurovisiesongfestival toch nog een Belgisch randje.

Voor wie ze niet kent, dit is Jenna Thiam:

En zo ziet Thiam eruit in Les Revenants:

Lees meer

Dit al gelezen?