© Opening Ceremony

Broek en short tegelijk: is deze nieuwe modetrend handig of spuuglelijk?

19 mei 2017

Het is duidelijk dat de modewereld blijft verrassen met nieuwe trends. Zo brengt modelabel Opening Ceremony jeansbroeken op de markt die je kan veranderen in een short. Heb je een broek aan en wordt het plots warmer? Geen probleem, haal die broekspijpen er maar af! 

Laat die vreemde innovaties in de wereld van denim maar komen. Opening Ceremony heeft in samenwerking met Y/Project een jeansbroek gecreëerd waar je de broekspijpen af kan halen. Op die manier kan je van outfit veranderen zonder echt je kleren te wisselen.

Zin in een broek? Dan hou je de broekspijpen aan. Wordt het plots warm en wil je liever rondlopen in een short? Geen probleem, dan haal je gewoon de pijpen eraf. Laten we eerlijk zijn, het is wel handig om zo makkelijk van outfit te switchen als het uitkomt. Niet?

Opening

De spijkerbroek die meteen kan veranderd worden in een short is één ding, maar de broek bedekt ook niet alles. De achterkant van de broek heeft langs achter een opening waardoor je toch een deel van je benen en billen kan zien.

De spijkerbroek komt in twee tinten: lichtblauw en zwart. Je kan online de broek kopen voor 346 pond, dat is omgerekend ongeveer 402 euro.

Of de trend zal aanslaan, valt nog af te wachten.

Lees meer

Dit al gelezen?