Boyband Take That vergeet Belgische fans niet tijdens wereldtournee en laat concert live uitzenden in Belgische bioscoop

19 mei 2017
!
Dit artikel werd gemaakt door een van onze bezoekers. Wil je reageren of zelf een artikel schrijven in onze Zoo, be our guest! Lees hier het hoe/wat/waar.
© Take That

De immens populaire nineties boyband Take That is met ‘Wonderland Live 2017 Tour’ aan een nieuwe concertreeks begonnen. De heren trekken met deze tiende Take That-tour door Groot-Brittannië, Ierland, Australië en Nieuw-Zeeland. Toch hoeven Belgische fans zich niet uitgesloten te voelen: op vrijdag 9 juni 2017 om 21u wordt het Take That-optreden in de Londense O2 Arena gecapteerd en live uitgezonden bij Kinepolis België.

De Britse muziekgroep Take That werd in de jaren negentig wereldberoemd, vooral bij tienermeisjes. De band bestond uit Gary Barlow (leadzanger en songwriter), Mark Owen, Robbie Williams (die in 1995 uit de groep stapte om een solocarrière uit te bouwen), Howard Donald en Jason Orange (die eind 2014 zijn vertrek aankondigde). Het vijftal scoorde in de eerste zes jaar van hun bestaan acht nummer 1-hits in het Verenigd Koninkrijk. Na het vertrek van Williams kwamen daar nog eens 4 nummer 1-hits bij.

Het overgebleven trio stelde in maart van dit jaar met ‘Wonderland’ hun achtste fullalbum voor aan het grote publiek. Een concertreeks kon daarom niet uitblijven. “Take That staat vooral bekend om hun grootse concerten met heel veel spektakel. Het is niet enkel een feest voor de oren, maar eveneens een visueel schouwspel,” vertelt Leendert Vanden Heule, Junior Product Manager bij Kinepolis België, “Zo goed als alle concerten waren in een mum van tijd uitverkocht, idem die van 9 juni in de Londense O2 Arena. Daarom zenden we het optreden die dag eenmalig live uit op het witte doek bij Kinepolis. Zo bieden we de Belgische fans de unieke kans om alsnog vanop de eerste rij in alle intensiteit te genieten van een muzikale show vol verrassingen. En dit in alle comfort.” Het Take That-concert ‘Wonderland Live 2017 Tour’ wordt vrijdag 9 juni 2017 om 21u eenmalig op groot scherm vertoond in Kinepolis Antwerpen, Brussel, Gent, Hasselt, Imagibraine, Kortrijk en Liège.

TRACK LIST ‘TAKE THAT: WONDERLAND LIVE 2017 TOUR’:

1. Wonderland

2. Greatest Day

3. Get Ready For It

4. Giants

5. Kidz

6. Underground Machine

7. Relight My Fire

8. Superstar

9. Hope

10. Acoustic Medley: Beautiful World / Wait / Satisfied / Lovelife

11. How Deep Is Your Love

12. New Day

13. Shine

14. Back For Good

15. Patience

16. Pray

17. It’s All For You

18. The Flood

19. Cry

20. These Days

21. Never Forget

22. Rule The World

Dit al gelezen?